Linux disztribúciók nyomtatással

0
1800

Néhány árnyékolt, mint a szem,

A fejét is tudja, hogy ez csak egy válassza ki néhány, a különböző más öröklődik nemzedékről nemzedékre, mint a családi ezüst Egyéb receptek megmutatni, hogy a különböző más az interneten nem zavar bármely természetes személy szerint őket forraljuk fél világ.

Néhány árnyékolt, mint a szem,

Következésképpen ezek az emberek, hogy nem a születés, ha a főzés mágikus átveszi az irányítást másnak, míg mások másrészt boldoggá tesz, amikor a gondolat, hogy valaki csíp. Hasonló a számítógépes rendszerben a programok. Sok a szerzők a programok nem adja ki az erőforrás-kódok, valamint olvassa el figyelmesen a pajzsok.

Költségeit az eladó a típusú licencek, mert nekik jelentős bevételi forrás. A globális programok, mint például az operációs rendszer vagy a szöveg szerkesztő, válassza ki egy pár, hogy a vállalkozás a vádakat az a fajta, a havi törlesztés A programok létre szabott akkor a fejlesztők pihen a forrás kódot.

Mint a képzeletbeli arany tojást,

A vevő azaz az ügyfél a rendszer nem kínálnak a vonatkozó szerzői jog, ezért annak biztosítása, hogy az új funkciók, módosítások, hogy a rendszer csak magukat A nyílt forráskód előnyei A fő előnye, hogy a nyílt forrás vagy nyílt forrás szoftverek tartozik, mint a neve is sugallja, a kiadvány a forrás kódot.

Mint a képzeletbeli arany tojást,

Létrehozni egy ilyen szoftverrel, akkor lehet bármely személy. Tehát nem kötődik egy forgalmazó, azonban akkor válassza ki az egyik, amely megfelel az egyik. A tapasztalat az állami irányítás azt mutatja, hogy ha a szükséges jogokkal, valamint a haladás, a rendszer létrehoz egy nyitott versenytársak, a harmadik az arány. Csak a cseh köztársaságban lehet közelíteni, mint tapad megőrzése 2-4 milliárd euró évente.

További előnye, hogy a nyílt forrás szoftver áll a lehetősége annak használatát egyéb jogorvoslati lehetőségekről, ha a szerző minden bizonnyal lehetővé teszi. Nyisd ki erőforrás köszönhetően az állami előírások könnyen kapcsolatba kerül más programok, talán még versenyben, amely által elszenvedett, az úgynevezett interoperabilitás. A kiadvány a kódot végül teszi lehetővé, hogy a kód könnyen meg lehet tanulni, valamint a keresés, a biztonsági hibák.

A hibák is tartalmazhat bármilyen szoftver,

Amely abban az időben a Web hozza súlyos biztonsági veszélyek. Hosszú távú tapasztalat azt mutatja, hogy az arány a javítási szolgáltatás ilyen hibák a nyílt forráskódú programok sokkal gyorsabb, mint a legtöbb kereskedelmi.

A hibák is tartalmazhat bármilyen szoftver,

Egy hozzáértő programozó kényelmesen érti, hogy pontosan hogyan működik a program, akkor a hibát, hogy jelölje ki, valamint részt venni a gyógyszert. Ez is biztosítja neki a lehetőséget, hogy konzultáljon a lehetőség a közösség gyakran számtalan hasonló emberek szerte a világon. Továbbá, nem igényel érdekében, valamint a jóváhagyás előtt a hibát, hogy megkezdhesse működését. Még akkor is, ha a nyílt forráskódú programok nem mindig szabad, sok a szerzők biztosít a szoftver áll rendelkezésre díjmentesen. Esetekben a nyílt forrás Nyílt forrás nem csak a fenntartása a kockák programujících létesítmény technológiai lehetőségek.

Ma, egy nyílt szoftver találkozhatsz mindenféle számítógépes programok, valamint kihasználja akkor még normális is, gyakorlatilag nem igazán ügyes felhasználó. Itt van néhány értékes tanácsot, sok köszönhetően, amely lehet ingyen valamint teljesen jogosan ruhát a számítógép nem állítja, hogy sokkal jobb, nyílt forráskódú vagy üzleti szoftvert. Ha vásárol bármilyen szoftverrel, mégis figyelembe kell venni, hogy vannak-e a nyílt, valamint még sokkal jobb, teljesen ingyenes lehetőség. Ha fejleszteni egy olyan rendszert, hogy mérje fel, tovább, hogy a munka volt át a megfelelő szerzői jogok, valamint tartoznak a kínálat fogás.