Hogyan lehet ellenőrizni a magas vérnyomás magas kockázatának elkerülését

0
2040
Hogyan lehet ellenőrizni a magas vérnyomás magas kockázatának elkerülését

A betegek többsége képesek voltak elérni, egy kivételes minőségű élet, annak ellenére, hogy talán van néhány korlátozás. Az orvosi szakmai segít elérni a céljait.
A mérsékelt testmozgás kiváló a sok ember, meg is minden bizonnyal támogatás csökkenése az általános kockázata a szív-érrendszeri betegség. Ez is segít kezelni a napi szerves ritmusok, javítja az alvás, valamint hangulat, fontos, még a viktkontrollen. Előtt kezdenek el valamilyen feladatot a program kellene, beszéljen orvosával vagy különböző más kompetens egészségügyi szakemberrel megbeszélni, hogy milyen szintű gyakorlatot kíván végezni, különösen, ha úgy érzi, hogy az erők nem inkább elég.

Hangsúlyozva, vagy cardio, edzések, azonban el kell kerülni. Egyes kutatások valóban azt mutatja, hogy a veszély a pitvarfibrilláció fel, a profi sportolók részt állóképességi sport tevékenységek.volt. távolsági kocogók, vagy motoros. A betegek sürgette, hogy folytassa az enyhe-közepes fizikai aktivitás, míg a túl sok edzés kellene kerülni. Ha létrehoz egy epizód a pitvarfibrilláció, míg gyakorlása, meg kell szokni, ülj le, majd kövesse az orvos áttétel, vagy kérjen egészségügyi ellátás. Van egy nagy alkalmazások, valamint a viselhető kütyü (aktivitetsspårare, smartklockor) áll rendelkezésre, hogy ellenőrizze gyakorlat, amely a szív ár számít, fellépések, valamint spårningsavstånd vagy sebesség.

Kísérlet arra, hogy maradjanak távol az alkoholfogyasztás

Kísérlet arra, hogy maradjanak távol az alkoholfogyasztásAlkohol fogyasztás kapcsolódik egy növelte a kockázatot, a pitvarfibrilláció, attól függően, hogy az adagolás a gyógyszer. Szintén az alacsony-mérsékelt alkoholfogyasztás általában nem okoz gondot egyének pitvarfibrilláció, van egy erős ajánlás, hogy elkerüljük a túlzott használat az alkohol, Ha az a benyomásom, hogy az alkohol fogyasztása is csökkentett dózisban, a kiváltó pitvarfibrilláció kell általában távol maradtam.

Nagy mennyiségű alkohol hozható létre pitvarfibrilláció pedig befolyásolhatja elkerülése stroke antikoaguláns terápia, különösen a magánszemélyek hogy szed, K-vitamin antagonisták (pl. warfarin, acenokumarol, stb.). Ez is fokozza a vérzés kockázatát az egész terápia véralvadásgátló gyógyszerek. Vagy mosting valószínű, hogy őszinte legyek az orvos arra vonatkozóan, hogy mennyi alkoholt fogyaszt alkoholt napi rendszerességgel.

A hivatkozások tekintetében alkohol használat országonként eltérő, de a világon wellness szervezet azt javasolja, hogy az egyének kellene, hogy nem fogyasztanak többet, mint 2 rendszerek alkohol naponta. Menj ide, hogy megtanulják, milyen sok eszköz marad a városban. Fogyaszt túl sok magas a koffein emeli a magas vérnyomás, valamint a pulzusszám, amely lehet, hogy állítsa le a pitvarfibrilláció, szóval lehet, hogy okos vagy, hogy korlátozza a magas koffein bevitel, hogy egy szerény mértékben, mint 2-3 bögre kávét minden nap.

Hogy a testsúly kezelése

Hogy a testsúly kezeléseSúly problémák szorosan kapcsolódik a fejlesztés a pitvarfibrilláció, valamint növeli a lehetőségét, hogy a kiújult pitvarfibrilláció után tex flimmerablation. A fogyás, illetve a hiánya jelentős viktfluktuationer fokozza az irányítást pitvarfibrilláció, valamint a végeredmény után abláció. Van szilárd tudományos bizonyíték, hogy ajánlom a fogyás, mind a megelőzés, mind a terápia, a pitvarfibrilláció. A legfontosabb cél az egyének túlzott súlyt veszíteni 10 % – a, a testsúly több mint a rövid távú.

A tudományos tapasztalat, a lazulás, a stressz, a szorongás, a pitvarfibrilláció, még információ, a tudományos vizsgálatok száma korlátozott. Valószínű, hogy a fellépések, hogy alacsonyabb napi feszültség (t). volt. jóga gyakorlása, az elmélkedés, a szabadidő módszerek, mérsékelt testmozgás segíthet kezelni pitvarfibrilláció, ezért ajánlott az egészségügyi hogy tiszta maradjon a szorongás, amíg csak lehetséges, valamint ahol ez lehetséges.

Táplálkozási kiigazításokat

Táplálkozási kiigazításokatAz egészséges életmód, valamint az egészséges, kiegyensúlyozott étrend fontos mindenki számára, azonban különösen az emberek, szív problémák, mint a pitvarfibrilláció. Javasoljuk, hogy fogyasztanak, az egészséges, kiegyensúlyozott étrend tervet, hogy csökkenti a súlyt, ha ön túlsúlyos.

Ha a magas vérnyomás, célszerű enni élelmiszerek csökkenteni a sót. (ellenőrizze, hogy ez az élelmiszer-címkék), valamint nem áll a só az egész élelmiszer-készítmény, vagy az asztalnál. Lehet, hogy ki kell kérni az orvos vonatkozó megvalósítható csere rendszeres só, kálium-só (egy másik fajta sót nem hoz létre magas vérnyomás), vagy természetes gyógynövények.

A diéta kifejezetten fontos, ha szed bizonyos véralvadásgátló gyógyszerek (K-vitamin gazember). Ez abból adódik, hogy az egyes élelmiszerek, különösen környezetbarát leveles zöldségek (saláta, mángold, spenót), van egy nagy C-vitamin, amelyek ezeket a tabletta kevésbé megbízható a szervezetben. Tudjon meg többet vonatkozó diéta emberek warfarin/K-vitamin antagonista.

Ha étrend-kiegészítők, vagy a szerves kezelések, mint a szemet. john ‘ s wort, vegye fel a kapcsolatot orvosával kapcsolatban bármilyen lehetséges kölcsönhatások a gyógyszer, valamint a kifejezetten a vadi új véralvadásgátló (NOÉ). Rutin bevitel halolaj nem javasolt csökken, a pitvarfibrilláció.