A legfrissebb disztribúciók,

0
787

Ahogy az élelmiszer is a szoftver kéne tudni,

Hogy mi, valamint, hogy a tett. Köszönöm, hogy több tízezer számos számtalan tervezők teremt egy csodálatos hely a fejlődésre Verseng üzleti gyakran együtt, ugyanazon a feladatokat, amelyek továbbra is a világ időtlen kizárólagos szoftverrel elképzelhetetlen, tárgyalja Miroslav a Gyökere a cég linux SUSE, miért a piac nyílt szoftver számos fronton hengerelt fizetett kizárólagos szoftverrel évek óta elismert cégek.

Ahogy az élelmiszer is a szoftver kéne tudni,

Hogy pontosan mekkora a piacon ma a nyílt forráskódú szoftver Mint a szempontból a jövedelem, mint kizárólagos szoftverrel. Mi lehet igényelni a garancia, hogy a piaci részesedése OSS gyorsan növekszik, valamint a növekedés folytatódni fog. Például az IDC, a rekordot a 2015-re azt mondja, hogy a Linux növekszik évente általában 12.2 % – át, azon az áron, hogy a Unix, mainframových os részben is a Windows.

A nő a fellebbezés, valamint a kiváló minőségű, az OSS-t, persze, csökken a piaci részesedése exkluzív megoldások számos más területen kívül az operációs rendszer. Hány százaléka a nyílt forráskódú szolgáltatások, komponálja meg a Linux az összeg % – a esik a SUSEA megosztás a linux belül a nyílt forrás világ, sajnos, én sem merészkedik, hogy hiszem.

Mi a probléma a kontraszt,

Mi a probléma a kontraszt, Hogy üzleti disztribúciók, ISMERKEDÉS a linux két szám a globális piaci részesedéssel a vonatkozó 25% – os. Még vannak területek, ahol a SUSE a világos vezér. Ez különösen kritikus keret, valamint a világ SAP, ahol van egy részesedése 70% – át, illetve, például az SAP HANA orvosolni, annak ellenére, hogy a 95 % – át fedezzük a döntő részét világszerte környéken piacon.

Pontosan hogyan lehet igazán építeni egy szolgáltatás, valamint hozzon létre jövedelem a platform, ami marad, elvileg könnyen elérhető, hogy minden teljesen ingyenes Nyitva erőforrás szoftver alkalmazás általában kínált költség. A mellékelt értéke SUSE, valamint más hasonló üzlet épül a kikötéssel, hogy a szükséges minősítések a döntéshozók a HW, valamint a SW, biztosítsa a kritériumok, valamint a törvényeket megfelelőség, valamint általában ellátása támogatás a végfelhasználók számára.

Erre példa lehet a kiadás az operációs rendszer számára létfontosságú keret, amely szükséges ahhoz, hogy garantálni a következetes működését. Anélkül, hogy a megfelelő támogatást a készítő az operációs rendszerek nem. Nyitva erőforrás szoftver is gyakran szükséges, hogy a szerkesztés is csípés használni, az üzleti környezet. Valamint csak ezek a megoldások, az ügyfelek fizetnek.

Nyílt forráskódú ma uralja lényegében minden

Nyílt forráskódú ma uralja lényegében minden Jelentős körben a fejlődés a szerverek, a datacenter keresztül big data, a mobil operációs rendszerek fintech például cryptocurrencies, mint egy backend globális gazdasági transzferek. Miért van olyan kevés kiderült, a szívósság, a hatékony cégek, amelyek épült egyszerűen a nyílt forráskódú Nyitva erőforrás megoldásokat ma jelenleg minden társadalomban a világszerte Sok pénzt 500.

Véleményem szerint, de ezek a cégek még mindig attól függően, hogy örökölt rendszerek, vagy a klasszikus saját fejlesztésű szoftverrel. Kétségtelen, hogy dolgozzon ki egy hatalmas, szintén erős üzleti 100%, hogy nyissa ki az erőforrás-nem olyan nagyon egyszerű. Nem tudom elképzelni, például a nyílt forráskódú ERP rendszer, amely képes kielégíteni a legigényesebb követeli, hogy az ilyen nagy cégek. Teljes nyitva erőforrás megoldásokat mutatják fel, különösen a helyeken a haladás az új alkalmazások, illetve az új infrastruktúra köteles az elv, a szoftver által meghatározott.

Néhány együttműködve kizárólagos rendszerek vannak, nyilvánvaló azonban, hogy a teljes műszak a legnagyobb világméretű üzleti szabadban forráskódú szoftver alkalmazás eddig a jövő zenéje. Még, hogy ő a világon jön közel végbe, valamint a határokat. Mit gondol, mi van a mögött, hogy a siker a nyílt forráskódú szoftverek Sokkal könnyebben skálázható, ár, vagy egy másik dolgot Mögött a siker OSS árak elsősorban a környéken, azaz az egyének, akik a szoftver létrehoz, vizsgálat, rögzítése, valamint segítségnyújtás.

Köszönöm, hogy 10s, hogy több száz számtalan a fejlesztők alakul ki, egy csodálatos hely a technológia. Befejezése üzleti emellett általában együtt, ugyanazon a feladatokat, amelyek a világ időtlen exkluzív szoftver csak nem lehet. Értékelje, valamint a méretezés játék a siker nyílt forráskódú szoftver nyilvánvalóan szintén nagy szerepet.