A bőr öregedése-az érett bőrről és a bőr öregedéséről

0
1982
A bőr öregedése-az érett bőrről és a bőr öregedéséről

Megértetted, hogy a bőr elkezd öregedni, mint a nagyon korán, mint a húsz-harminc éves? Az alábbiakban lefektetett tehát az a bőr öregedését, valamint, hogy valójában mi zajlik a bőr, ha lesz része az érett bőr. Lehetővé teszi, kezdjük a három mutatók a bőr öregedését. Magától értetődő, hogy győződjön meg arról, hogy a bőr nem kor felett éjjel – inkább gyűjteménye apró, finom változásokat a bőr három rétegből áll, amelyek egy ponton mutatott, egy sokkal érettebb a bőrünk. A személyiségek általában beszélni a következők: nagy vonalak, ráncok, hangerő veszteség, valamint csökken a vastagsága, a

A finom vonalak is, mint a ráncok az arcon gyakran az első jel, hogy a bőr öregedését, valamint sok ember próbál “kerülni, vagy el akkor, amikor a mutatók az öregedés ténylegesen látható a bőr. Általában akkor fordul elő, a nagy vonalak, valamint( k); valamint “szarkalábak” az elején a szélén a szeme, majd a jövőben a homlokán, aztán között is a szemöldökét.

Mennyiség veszteség

Mennyiség veszteségMennyiség csökkenése, a bőr extra alapos a karakterek a bőr öregedését. Ahogy a neve is sugallja, ez azt jelzi, hogy a bőr elveszti a kötet. Hiszem, hogy nyomja az ujját, szemben a puha, kerek, hogy gyorsan talpra magát, vagy, ahol a rózsás ‘alma arca’, ami egy fiatalabb megjelenése a bőrön, gyakran. Hangerő veszteség az adott fordított erre. A bőr minden bizonnyal lesz lax, valamint az oldalán az arc általában laposabb. Az arc is lehet tekinteni, mint egy “hängigt”.

Akkor a mennyiség veszteség egy extra átfogó, az arra utal, hogy az öregedés a bőrt, továbbá egy előre eredménye egy módosítás a bőr 3 réteg (az alap-réteg a felhám, mellanhuden & & a bőr alá). A bőr (ami elsősorban álló zsírsejtek a különleges kollagén rostok & & kapilláris), ez van.volt. elsősorban, a romlás, a fettlagrande a sejtek, amely hozzáteszi, hogy a jelenléte a volymförlusten. A mellanhuden az, hogy csökken a gyártási, a kollagén -, valamint az elasztin, ***, amely hozzájárul a kötet veszteség.

Mi a megjelenése a finom vonalak, ráncok, az arc miatt, többek között rámutat, hogy a bőr kollagén-termelés * a mellanhuden (a dermis) szintén le, mint a dermis), a kor kezd csökkenni, mely jellemzően helyen, 25, 30 éves. A bazális réteg a felhám (a felső réteg, az úgynevezett bőr, a bőr) szintén csökkenti a termelést a faggyút, valamint a webes tartalom a hialuronsav **, ami a bőr még száraz is durva. Mindazonáltal, a hozzá szempontok, hogy egy extra hangsúlyos finom vonalak, valamint a ráncok kényelmesen fordul elő. Egy érettebb, a bőr minden bizonnyal kezdődik, hogy valóra.

A csökkentett sűrűség – densitetsförlust

A csökkentett sűrűség - densitetsförlustA csökkentés a sűrűség, a 3 jel, érett bőr, ami arra utal, hogy a rugalmasságát, a bőr gyengíti. Densitetsförlust vagy nagy részben azért, mert a kiigazítás között a különböző rétegek a bőr, valamint a külső bőr (felhám), valamint a mellanhuden (a valódi bőr, vagy irha). A bőr neked?volt. a nedvességet a bőrben segítségével speciális papillák (az erek). Természetesen, a nagyobbak már a végén, hogy a jobb, minden bizonnyal a tartomány között a papillerna, s így a probléma átadása táplálék, a bőr, a bőr Az eredmény!

A csökkentés a vastagság, ami a bőr érzem, vékonyabb, kevésbé rugalmas, valamint a ráncok is sokkal mélyebb, (mint a bőr nem olyan könnyű fenntartani a pontos azonos típusú). Van egy sokkal több, öregedő, hogy a bőr. Densitetsförlust általában jelennek meg, később, általában az első a menopauza a hölgy. Ennélfogva által hormonális változások a szervezetben egy nagy funkciót kell játszani.

Először is, általában, finom vonalak, valamint a ráncok, csak amikor az arcomat (jelennek meg, ahol a bőr puckering fel) – az után, hogy a leírt vibráló ráncok. Az idő múlik, sok ilyen állandó vonalak, ezek tehát látható, akkor is, ha az arcod nem tért vissza.

Szempontok hozzá, hogy a a bőr öregedését

Szempontok hozzá, hogy a a bőr öregedésétHány éves korban, a bőr nő, valamint veszi a fajta egy felnőtt bőr az eredmény számos tényező, mind a belső, valamint a külső. A belső szempontokat, amelyek befolyásolják a bőr öregedés, például egy örökletes hajlam, valamint az etnikai hovatartozás. A világosabb a bőr.volt. a tendencia, az életkor, korábbi, mint a sötétebb bőrű. Száraz, érzékeny bőr öregedés általában gyorsabb, mint a zsíros bőr.

A külső elemek hozzáadása a a bőr öregedését, kifejezetten a nap, szennyeződés, füst, tápanyag-szegény diéta, valamint a hiánya vagy “negatív”, bőr, ami miatt a nem megfelelő tisztítása, valamint a kezelés. Különösen a külső tényezők a típusú ingyenes gyökök, amelyek lebontják a bőr, amely károsítja cellstrukturerna amelynek hatására észrevehető módosításokat a bőr, mint például a típusú sötét területek. Nap, füst, valamint a gázok vagy a 3 pontot, amely képes létrehozni a szabad gyökök.

A szabad gyökök nem kell ellátási egyenes külső hatás, de a természetes védelem ellen költség-szabad gyökök, az antioxidánsok nem képes kezelni a feltörekvő oxidatív feszültség. Ez az oxidáció, vagy oxidatív stressz, ami påfrestar a szervezetünk, beleértve a bőrünk. Végezetül szeretnénk leszögezni, hogy egy pár szót a felnőtt bőr, valamint az idősödő bőr az egyik legszebb, különösen akkor, ha ténylegesen érdekelt a szerelem, valamint a kezelés belülről kifelé.