Főoldal

 

Linux disztribúciók nyomtatással

2007. március 08., írta: Sárkány László, info [kukac] linuxmedia [pont] hu

Linux disztribúciók nyomtatással (cd cover, dvd cover)

Vásárold meg nálunk kedvelt, kedvenc linux (bsd, beos, solaris) disztribúciódat, mert mi Magyarországon egyedülálló módon színes nyomtatott felülettel kínáljuk a lemezeket.

 

Miért érdemes nálunk vásárolni?

2007. március 03., írta: Sárkány László, info [kukac] linuxmedia [pont] hu

 

Miért érdemes nálunk, tőlünk vásárolni a Linux, BSD, Beos disztribúciókat és egyéb ingyenes program és dokumentációs lemezeket, kiadásokat?

Mert nálunk azonnal elérhetők a legújabb kiadások, mert a legkedvezőbb árakat adjuk, mert igényes, színes nyomtatással látjuk el a lemezeket, mert mindig kedveskedünk valami akcióval, mert nálunk gyors és rugalmas az ügyintézés, mert gyorsan és pontosan szállítunk (szállítás: GLS), mert hírlevélben értesítjük kedves ügyfeleinket a megjelenő disztribúciókról!

 

Linuxmedia.hu: megújult a weboldalunk

2007. március 03., írta: Sárkány László

 

2007. márciusára ismét megújult weboldalunk. Az idő múlásával megszerzett tapasztalatok és a változó igények hatására időről időre mi is megújulunk. 2002-ben kezdtük, mára a legnagyobb Linux CD, DVD lelőhellyé nőttük ki magunkat.

Szeretnénk leszögezni, hogy az általunk kínált szoftverek egytől egyig ingyenesen és szabadon letölthetők az internetről (az illegális tartalomtól határozottan elzárkozunk). A letöltéshez ezt a kiindulási oldalt ajánljuk: www.distrowatch.com. Fontos megjegyezni, hogy mi csak az írható lemezek, az írási szolgáltatás és a szállítás költségét számítjuk fel.

Mielőtt belevág a játékba, fontos a szabályokat is tisztázni. Tájékozódjon itt!