Főoldal

 

Linux disztribúciók nyomtatással

Linux disztribúciók nyomtatással (cd cover, dvd cover)

Vásárold meg nálunk kedvelt, kedvenc linux (bsd, beos, solaris) disztribúciódat, mert mi Magyarországon egyedülálló módon színes nyomtatott felülettel kínáljuk a lemezeket.

 

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Miért érdemes nálunk, tőlünk vásárolni a Linux, BSD, Beos disztribúciókat és egyéb ingyenes program és dokumentációs lemezeket, kiadásokat?

Mert nálunk azonnal elérhetők a legújabb kiadások, mert a legkedvezőbb árakat adjuk, mert igényes, színes nyomtatással látjuk el a lemezeket, mert mindig kedveskedünk valami akcióval, mert nálunk gyors és rugalmas az ügyintézés, mert gyorsan és pontosan szállítunk (szállítás: GLS), mert hírlevélben értesítjük kedves ügyfeleinket a megjelenő disztribúciókról!

 

Linuxmedia.hu: megújult a weboldalunk

2007. márciusára ismét megújult weboldalunk. Az idő múlásával megszerzett tapasztalatok és a változó igények hatására időről időre mi is megújulunk. 2002-ben kezdtük, mára a legnagyobb Linux CD, DVD lelőhellyé nőttük ki magunkat.

Szeretnénk leszögezni, hogy az általunk kínált szoftverek egytől egyig ingyenesen és szabadon letölthetők az internetről (az illegális tartalomtól határozottan elzárkózunk). Fontos megjegyezni, hogy mi csak az írható lemezek, az írási szolgáltatás és a szállítás költségét számítjuk fel.

Mielőtt belevág a játékba, fontos a szabályokat is tisztázni. Tájékozódjon itt!