Felhasználók által írt IQ Option vélemények

A több mint 14 millió elégedett felhasználóval büszkélkedő IQ Option ma az egyik legnépszerűbb bináris opciós kereskedési platform. Kedveltségének számos okára maguk a felhasználók hívják fel a figyelmet, de a rangos díjak, a rendkívül gazdag és pozitív sajtó, valamint a minőségi partner és szponzorációs kapcsolatok is elég relevánsak. De honnak tájékozódjon a laikus átlagember, ha belevágna a pénzkereset eme érdekes módjába?kereskedés iq option brókerrel

Tájékozódás a többi felhasználótól

Ha valaki bináris opciókkal szeretne foglalkozni és még teljesen kezdő, akkor a szakmai szövegek aligha adna kielégítő válaszokat nem szakmai kérdéseire. Viszont a többi – nem képzett – felhasználótól kapott információk szaktudás híján akár félrevezetőek is lehetnek, hiszen így nem tud a laikus próbálkozó szelektálni.

Íme egy példa:

                „A program maga biztonságos, folyamatosan fejlesztik. 600€ felett, ha nem is vagy VIP tag, akkor is kirendelnek melléd egy managert, aki ha problémád van, visszahív. Szerintem 600€ alatt nem is érdemes beszállni, mert lényegesen megnő a rizikó. 88-90%os profit mellett jól működik a fordított piramis módszer: amíg nem nyersz, addig emeled a tétet –> 1, 2, 4, 21,45, 95. Érdemes kipróbálni.Napi 1,5 órával 20-25€ a bevétel. 2000€-tól fel lehet vinni a kezdést 2€-ra, 4000€ felett 5€-ra Ez kb 9 lépésre nyújt fedezetet, addigra nagy eséllyel pozitívra fordul az eredmény.”

Itt egy sokak által használt kérdezős weboldal felhasználói véleménye olvasható, mely konkrét online brókertippekkel látja el a kérdezőt. Ez hasznosnak és kielégítőnek tűnhet, azonban el tudja dönteni egy bináris opciókat sosem látott személy, hogy valós segítséget kapott-e, vagy csak egy hozzá hasonlóan amatőr ötleteit olvassa? Segítünk, itt egy aránylag jól megfontolt választ kapott a kérdező, melynek tartalma segítségül szolgálhat, azonban nem ez az egyetlen út, csupán egy tapasztalat és egy a sok bevált módszer közül.

Szerezz saját felhasználói tapasztalatot!

Az IQ Option segít saját tapasztalatokhoz jutni, így saját véleményt fogalmazhatunk meg. Ingyenes demó számlát kínál, mely 1000 dolláros vagy eurós összeggel igen sok próbálkozásra d lehetőséget, természetesen valódi nyereség nélkül.